Termeni si conditii
Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabile site-ului www.florinunta.ro, utilizarea, incluzand vizitarea si comandarea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 1. Drepturi de autor si licenta de acces la site

  Copyright (C) 2005-2015 SC Avante Consulting Team SRL, Toate drepturile rezervate.

  Tot continutul site-ului www.florinunta.ro este proprietatea SC Avante Consulting Team SRL, acesta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Ne rezervam dreptul de a bloca accesul pe site-ul www.florinunta.ro in orice moment oricarei persoane fara a avea obligatia de a motiva aceasta decizie. De asemenea, este interzisa transferarea datelor de pe site sau modificarea acestora, exceptand situatiile in care exista acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.florinunta.ro si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al proprietarului.

  www.florinunta.ro este un site conceput, executat si intretinut de societatea comerciala Avante Consulting Team SRL, cu urmatoarele date de identificare: Cod unic de identificare: RO17434780, Registrul comertului:J40/6141/2005, Sediul social: Str. Pridvorului nr.19, ap.49, sector 4, Bucuresti. Ne rezervam dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime sectiunea "Termeni si conditii". Cea mai recenta versiune a "Termenilor si Conditiilor" poate fi citita oricand folosind legatura "Termeni si conditii" din josul paginilor site-ului.

  Ultima actualizare a sectiunii "Termeni si conditii": 20 aprilie 2015.

 2. Confidentialitate
  www.florinunta.ro.ro poate detine informatii despre Dumneavoastra, pe care le-ati oferit prin completarea formularului de comanda sau pe alte cai. Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile noastre.

  In ce fel poate utiliza www.florinunta.ro aceste informatii personale ?
  Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe site-ul www.florinunta.ro, cum ar fi:
  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastra
  • oferirea de produse si/sau servicii catre Dumneavoastra
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Dumneavoastra
  • generarea facturii fiscale aferenta comenzilor facute si comunicarea acesteia catre Dumneavoastra
  www.florinunta.ro nu utilizeaza in niciun fel datele despre dvs. in scopuri de marketing precum newsletter, tracking prin facebook etc.

  Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.florinunta.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii serviciului si pentru intocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date.

 3. Produse comercializate - Descriere si preturi

  www.florinunta.ro prezinta aranjamente florale reale livrate altor clienti, iar fotografiile au titlu informativ. Catalogul este de tip portofoliu si in continua extindere, lista de produse nu este exhaustiva, putem livra orice fel de aranjament floral si in orice cantitate. Comanda se plaseaza doar la atelierul nostru din Bucuresti, unde dupa consultarea cu specialistii nostrii vom cadea de acord asupra felului si tipului aranjamentelor florale, numarul lor, modul de dispunere al florilor, gradul acestora de inflorire, tipul acestora si nu numai, pana la cel mai mic detaliu. La atelierul nostru puteti consulta sute de reviste din domeniu puse la dispozitia Dvs. Luati in considerare plasarea cu cel putin doua saptamani a comenzilor, inainte de data evenimentului pentru a putea garanta exact tipul florilor folosite. Toate florile se comanda direct la Bursa de flori de la Aalsmeer Olanda. Executam si comenzi in regim de urgenta. Preturile nu sunt listate pe site datorita fluctuatiilor sezoniere. Pretul final al aranjamentelor este cel confirmat in oferta de pret pusa la dispozitie in mod gratuit de catre expertii nostrii. Alcatuirea unei oferte nu presupune niciun cost din partea potentialului cumparator si se realizeaza gratuit. Preturile comunicate sunt finale si contin TVA. Plasarea unei comenzi ferme presupune achitarea unei facturi Proforma egala cu cel putin 30% din valoarea totala a comenzii. Pentru achitarea integrala a comenzii se acorda bonificatii. Orice comanda se poate anula cu 10 zile inainte de data evenimentului. Anularea contractului/comenzii la o data mai mica presupune pierderea avansului platit de client. Se pot solicita si aranjamente care nu se regasesc in mod explicit in oferta noastra, de aceea, va invitam sa ne contactati in cazul in care nu ati gasit ceea ce cautati. www.florinunta.ro este in cautarea stabilirii unor relatii de durata cu clientii sai, asadar incercam in permanenta furnizarea de servicii de calitate superioara la cele mai bune preturi de pe piata. Putem egala sau chiar surclasa orice oferta din acest domeniu. Se acorda discounturi pentru comenzi repetate, comenzi cu valoare mare si pentru contracte ferme.

 4. Livrare

  www.florinunta.ro livreaza aranjamente florale in Bucuresti si in zonele limitrofe din sectorul Ilfov in orice zi a saptamanii. Se pot face livrari si in afara programului de lucru, insa doar cu acordul nostru prealabil si fara a plati o taxa suplimentara. Nu exista taxa de livrare pentru Bucuresti (toate cele sase sectoare), livrarea comenzilor fiind gratuita. Taxa de livrare pentru localitatile limitrofe, dincolo de centura orasului, apartinand judetului Ilfov, este de 12 lei. Taxa de livrare pentru orice alta localitate din Romania este supusa calculului si inclusa in oferta finala. www.florinunta.ro livreaza aranjamente florale pentru nunti si alte evenimente, la data specificata in comanda, tinand seama si de recomandarile orare. Recomandam livrarea comenzilor cu 24 de ore inainte de eveniment pentru a evita orice fel de intarziere sau nesincronizare.

 5. Taxe suplimentare

  Pretul final platit de client este format din pretul aranjamentelor si cheltuielile de livrare aferente. www.florinunta.ro nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

 6. Garantii si limitari

  Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. www.florinunta.ro nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site. www.florinunta.ro garanteaza ca utilizeaza doar flori si plante proaspete, a caror prospetime se va mentine minim 24h dupa livrare, daca sunt mentinute in conditii corespunzatoare (in apa, temperatura camerei). www.florinunta.ro nu comercializeaza produse pentru care este nevoie de garantie sau servicii postvanzare. In cazul in care produsele perisabile, in speta aranjamentele florale, nu au fost livrate proaspete, garantam returnarea contravalorii acestora.www.florinunta.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. www.florinunta.ro isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. www.florinunta.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate deja de www.florinunta.ro, dar nu si alte despagubiri. www.florinunta.ro poate cesiona sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea cumparatorului, acordul acestuia nefiind necesar, insa in mod responsabil fata de Cumparator, pentru toate obligatiile contractuale.

 7. Returnarea produselor

  Returnarea produselor se accepta in conditiile prevazute prin Legea Contractelor la Distanta, aplicandu-se prevederile legate de produse perisabile pentru aranjamentele florale. In cazul in care produsele perisabile, in speta aranjamentele florale, nu au fost livrate proaspete, garantam returnarea contravalorii acestora. Produsele neperisabile pot fi returnate la receptie.

 8. Dispute si conflicte

  Vom incerca rezolvarea pe cale amiabila a oricarui diferend aparut intre www.florinunta.ro si clientii sai sau orice alta persoana fizica sau juridica. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va apela la instantele legale din Romania. www.florinunta.ro se supune si functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Pentru rezolvarea pe cale amiabila a oricarei dispute va rugam sa o contactati pe Madalina Ionescu la adresa de e-mail madalina@Buchete.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 14 zile lucratoare.

 9. Dispozitii finale

  Gasirea drept nula sau inaplicabila a oricarei prevederi din acest document nu va atrage si anularea celorlalte, acestea ramanand valabile. Firma noastra isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii oricand.