Sa ne cunoastem mai bine
Experienta si documentare
Echipa noastra de decoratori este alcatuita din personal calificat, cu pregatire in arta florala. Toti membrii echipei au cel putin zece ani de experienta, binemeritand numele de decorator profesionist. Detinem, de asemenea, o biblioteca alcatuita din carti si reviste de specialitate, pe care le colectionam de la infiintare, din dorinta de a oferi buchete si aranjamente incantatoare si de cea mai buna calitate.
Secretul sta in buna organizare
In meseria noastra, totul depinde de planificare: de la comandarea unor plante mai rare si de efect, a caror timp de livrare este mai lung, pana la capacitatea de a realiza intr-un timp scurt comenzi de mari dimensiuni, cum sunt si cele pentru unele nunti. Experienta acumulata ne ajuta foarte mult in stabilirea si respectarea etapelor necesare, astfel ca buchetele realizate de noi sa fie proaspete si bine intocmite.
Cum lucram?
Cu pasiune si responsabilitate. Suntem constienti ca nuntile sunt evenimente unice in vietile clientilor nostri si ne straduim sa ne ridicam la inaltimea momentului. Iubim florile si ne place sa realizam buchete si aranjamente care sa-i bucure pe cei care le privesc. Suntem mandri de ornamentele florale pe care le realizam si dorim ca fiecare eveniment la care ne aducem contributia sa sa transforme intr-o amintire placuta.
Primul site realizat de echipa noastra a fost www.buchete.ro, care exista din 2005. De atunci, am avut ocazia sa realizam numeroase buchete si aranjamente pentru nunta si am invatat cat de importante sunt florile pentru atmosfera unei nunti si cat de mult se straduiesc viitorii miri sa faca alegerea perfecta. De aceea, am hotarat sa usuram misiunea celor care isi organizeaza nunta si sa cream www.florinunta.ro, site specializat pe aranjamente si buchete pentru nunta.

www.florinunta.ro este o vitrina virtuala si, speram noi, o sursa de inspiratie pentru dumneavoastra si pentru toti cei care doresc sa aiba o nunta cu stil. Ulterior vizitei pe site, va invitam in atelier, unde decoratorii nostri va vor oferi cele mai bune sugestii privind florile si aranjamentele care se potrivesc cel mai bune nuntii dumneavoastra si unde, bineinteles, vor realiza efectiv decoratiunile florale pe care le doriti.

Desigur, putem realiza si modele care nu se gasesc pe site, deci nu ezitati sa ne impartasiti viziunea pe care o aveti asupra decoratiunilor florale ideale.

Ca si dumneavoastra, dorim sa aveti o nunta memorabila, de care toata lumea sa vorbeasca admirativ. Va asiguram ca www.florinunta.ro este cea mai buna sursa de aranjamente si buchete si vom fi fericiti sa contribuim la succesul nuntii dumneavoastra.

Va multumim pentru vizita.

Buchet de mireasa cu orhidee.

Maestrii nostri florari au asortat in mod inedit buchetul cu rochia, dupa cum puteti vedea se regasesc nuante de maro, dar si culori menite sa creeze si sa completeze perfect imagine de ansamblu. Cupele de cymbidum verzi si galbene sunt impanate cu superbi boboci de trandafir, precum si flori de xulitzia.

Pregatim mereu cele mai cele flori direct de la bursa din Olanda

Ca orice relatie reusita, si colaborarea cu florarul trebuie sa treaca prin cateva etape importante, pe care va sfatuim sa nu le omiteti.

Cei mai placuti pasi sunt cei facuti in doi.
 • 1. Consilierea

  Chiar daca stiti exact cum doriti sa arate buchetele si aranjamentele nuntii dumneavoastra, va invitam la noi in atelier sa discutam despre tipurile de flori necesare pentru a realiza acea forma perfecta pe care o doriti, spatiul de desfasurare a petrecerii, anotimpul ales pentru organizarea nuntii etc.

  Va vom putea oferi cele mai bune sugestii privind modelul si dimensiunile aranjamentelor, materialele auxiliare pentru realizarea acestora,varietatile de plante adecvate, tinand cont de stilul, bugetul si gusturile dumneavoastra. In acest fel, veti putea alege in deplina cunostinta cele mai potrivite decoratiuni florale si veti putea fi sigura ca nunta dumneavoastra va fi un succes.

 • 2. Comanda

  In zilele noastre, sunt disponibile sute de specii de plante decorative, fiecare avand la randul sau nenumarate varietati. Fiecare are o nuanta sau un aspect specific, dar una singura se potriveste perfect decoratiunii pe care o visati.

  Pentru a va asigura ca veti avea exact varietatea de floare care se potriveste cel mai bine nuntii dumneavoastra, va rugam sa faceti comanda cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment. Unele plante sunt aduse literalmente de peste mari si tari si de aceea trebuie comandate in timp util.

 • 3. Realizarea propriu- zisa

  Site-ul nostru e nou, dar floraria e veche. :) Mai exact din 2005. www.florinunta.ro este realizat de aceeasi echipa cu cea a site- ului www.buchete.ro. Suntem mandri sa spunem ca am creat in acesti ani sute de buchete si de aranjamente pentru nunti. Datorita experientei acumulate, echipa noastra de profesionisti va realiza decoratiunile florale perfecte pentru nunta dumneavoastra la timp si fara compromisuri privind calitatea.

 • 4. Livrarea

  www.florinunta.ro livreaza la cerere buchetele si aranjamentele pentru evenimentul dumneavoastra. Avem 8 masini dedicate livrarilor deoarece noi, ca si dumneavoastra, vrem sa fim siguri ca florile ajung la timp.